Elérhetőség

Elérhetőség

Cím: 
7400 Kaposvár, Bartók Béla utca 8-10.
Telefon: 
+36 82 528 200
Nyitva tartás: 
H-P: 8:00-15:45
Reformációs projekt koordinátora
Polgár Tamás
polgar.tamas@mnl.gov.hu

Reformáció a magyar kultúrában

Eseménynaptár

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2017 Június
 

Somogy megye általános iskolás és középiskolás csapata is bejutott a döntőbe az „Utazás Wittenbergbe" országos diákvetélkedőn

Somogy megye általános iskolás és középiskolás csapata is bejutott a döntőbe az „Utazás Wittenbergbe" országos diákvetélkedőn

Somogy megye általános iskolás és középiskolás csapata bejutott a döntőbe az „Utazás Wittenbergbe" országos diákvetélkedőn

 

 

Gratulálunk az „Utazás Wittenbergbe" országos diákvetélkedő középdöntőjében való sikeres szerepléshez, amely alapján a Somogy megyét képviselő Lorántffy Zsuzsanna Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium általános iskolai és gimnáziumi csapata egyaránt továbbjutott az országos döntőbe!

A 2016 őszén induló levéltár-pedagógiai foglalkozásokra épülő országos diákvetélkedő megyei fordulójából továbbjutó csapatok 2017. május 22-én (középiskolások) és május 26-án (általános iskolások) mérhették össze tudásukat a verseny országos elődöntőjében.

Míg az első, megyei körben egy online teszt és egy kisfilm elkészítése volt a feladatuk, a második fordulóban a korábbiaknál nehezebb teszt kitöltése tette próbára a versenyzők tudását. Ennek kitöltésére 60 perc állt rendelkezésre. A megszerezhető összes pontszám középiskolai kategóriában 52, általános iskolai kategóriában 34 volt. Az eredmények a pontszám és teszt kitöltésének ideje alapján születtek. Mint alább látható, a kaposvári diákok a maximumhoz közeli pontoket értek el.

 

Az „Utazás Wittenbergbe" országos vetélkedő országos elődöntőjében, középiskolai kategóriában 5. helyen végzett és az országos döntőbe jutott:

 

Lorántffy Zsuzsanna Református (Óvoda, Általános Iskola) Gimnázium és Kollégium, Kaposvár, 48 pont

A csapat tagjai: Horváth Szabina, Szabó Levente Marcell, Székely Eszter, Horváth Csanád Bátor

Felkészítő tanár: Nógrádiné Pócs Lujza

 

Az „Utazás Wittenbergbe" országos vetélkedő országos elődöntőjében általános iskolai kategóriában 2. helyen végzett és az országos döntőbe jutott:

 

Lorántffy Zsuzsanna Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium, Kaposvár, 33 pont

Csapattagok: Czár Gyula, Flaxa Gergő, Balla Violetta, Katona Réka

Felkészítő tanár: Biró Erika

 

Az „Utazás Wittenbergbe” vetélkedő országos elődöntőjének középiskolás továbbjutói:ról az alábbi helyen olvasható bővebb információ

http://reformacio.mnl.gov.hu/az_utazas_wittenbergbe_vetelkedo_orszagos_elodontojenek_kozepiskolas_tovabbjutoi

Az „Utazás Wittenbergbe” vetélkedő országos elődöntőjének általános iskolás továbbjutóiról az alábbi helyen olvasható bővebb információ:

http://reformacio.mnl.gov.hu/az_utazas_wittenbergbe_vetelkedo_orszagos_elodontojenek_altalanos_iskolas_tovabbjutoi

Utolsó frissítés
2017.06.08.